IJsbaden

Totale aanpak

Dankzij koude- en warmtebaden kunnen veel gezondheidsproblemen ondersteund, verlicht of zelfs volledig voorkomen worden.

Onze koude- en warmtebaden bieden oneindig veel herstel- en gezondheidsvoordelen.  Wij ontzorgen u voor de volle 100% met onze all-in rental & leasing pakketten. Daarnaast bieden wij speciale afwerkingen (bijv. met hout) en kan u een beroep op ons doen voor onderhoudsproducten, professionele service en therapie-software. 

Onze koude- en warmtebaden passen door elke deur en zijn makkelijk te transporteren. Aangesloten op het lichtnet (220V) koelen ze tot 5,5°C en verwarmen ze tot 40°C met slechts 1 druk op de knop. Ze zijn eenvoudig wereldwijd te besturen via smartphone app en een Wifi-netwerk. Aansluiting is gemakkelijk en er is geen ijs nodig.

Onze meest onderhoudsvriendelijke tub ter wereld beschikt over een gepatenteerd reinigingssysteem en is bovendien zeer milieuvriendelijk door een beperkt verbruik van water en elektriciteit.

Zowel sound wave therapy als graduele temperatuur trainingen zijn mogelijk: ideaal voor toepassingen zoals de Wim Hof methode. Verkrijgbaar met een custom logo/gepersonaliseerde afwerking  van de buitenkant.